عباسعلی دامنگیر در گفتگو با مهر اظهار داشت: این تعداد شکارچی غیر قانونی هفته گذشته از استان فارس وارد حیاط وحش کرمان شده و اقدام به شکار یکی از گونه های نادر منطقه کرده بودند.
وی با تاکید بر برخورد شدید با شکارچیان غیر مجاز، تصریح کرد: محیط بانان استان کرمان در هنگام گشتزنی در منطقه محافظت شده این افراد را که اقدام به شکار ۱۰راس بز وحشی نموده بودند، دستگیر کردند.
دامنگیر گفت: این افراد در پوشش جمعآوری گیاه شیرین بی رحمانه در فصل زادآوری حیات وحش اقدام به شکار چند راس بز وحشی آبستن می کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان خاطر نشان کرد: شکارچیان غیر قانونی به هنگام فرار توسط ماموران گارد اجرایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان دستگیر و به همراه مدارک مربوطه به مقامات قضایی معرفی شدند.
وی با توجه به فصل زاد آوری حیوانات وحشی استان کرمان از مردم خواست در صورت برخورد با افراد خاطی اطلاعات خود را به ادارات محیط زیست منطقه در میان بگذارند.
نظر شما