پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۰۵

پورمحمدی:

بانکهای توسعه ای برای نوآوری در حوزه پولی و بانکی پیشگام شوند

بانکهای توسعه ای برای نوآوری در حوزه پولی و بانکی پیشگام شوند

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای نوآوری در حوزه پولی و بانکی کشور جایی بهتر از بانکهای توسعه ای وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حمید پور محمدی در نشست سالانه بانک توسعه صادرات با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال "نوآوری و شکوفایی" نامگذاری کرده اند، گفت: در حوزه بازار پولی و بانکی باید در حمایت از صادر کنندگان و بازرگانان نوآوری و خلاقیت داشته باشیم که بانکهای توسعه ای می توانند نقش برجسته ای را در این زمینه ایفا کنند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بانکهای توسعه ای حامی فعالان اقتصادی و پل ارتباطی حوزه مالی ایران با دنیای خارج هستند.

وی به تمایل سایر کشورها به استفاده از بانکداری اسلامی اشاره کرد و گفت: ابزارهای نوین بانکداری اسلامی تا حدی به شکوفایی و بلوغ رسیده اند که حتی کشورهای غیراسلامی نیز به استفاده از آنها روی آورده اند.

پورمحمدی اوراق قرضه اسلامی صکوک را در حال حاضر مهمترین و بهترین ابزار نوین مالی بانکداری اسلامی در مبادلات تجاری دانست.

وی پیشنهاد کرد کارگروهی با محوریت بانک توسعه صادرات ایران و باهمکاری وزارتخانه های بازرگانی، امور اقتصادی و دارایی و نفت ایجاد شود تا آخرین یافته ها و فناوری های نوین مطابق با نیاز کشورمان بررسی و به کار گرفته شود.

 

کد خبر 678318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha