به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بهمنی شامگاه سه شنبه در چهارمین آئین پاسداشت استاد حسین منزوی در سالن کتابخانه سهرودی شهر زنجان که با حضور انبوه هنردوستان و مردم این شهر و شماری از اعضای انجمن شعر استان قزوین برگزار شد، افزود: حسن منزوی گستره ای عظیم و غنی برای شاعران بعد از خود به یادگار گذاشت.
این غزلسرای بزرگ کشورمان افزود: اگر بخواهیم غزل بعد از نیما را بررسی کنیم باید بگوییم که هوشنگ ابتهاج (ه.ا.سایه) گویی در غزل پلی می زند و منوچهر نیستانی از این پل عبور می کند و ادامه دهنده این راه حسین منزوی است که طیف وسیعی را به دنبال خود می کشد.
در ادامه این مراسم رضا دینی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با عنوان اینکه در عرصه فرهنگ ایران زمین همواره مردانی وجود داشتند که نقش عظیمی در توسعه شعر و ادب داشتند، افزود: این افراد، چهره های برجسته ای بودند که با تلاش خود فرهنگ ایرانی را حفظ و توسعه دادند.
دینی افزود: عشق، احساس، بی توقعی و تلاش برای توسعه فرهنگ را از ویژگیهای شاعران است و حسین منزوی یکی از بهترین نمونه ها در این راستاست.
وی با عنوان اینکه استاد حسین منزوی به لحاظ برخورداری از تعامل با افراد جایگاه عظیمی در بین هنرمندان و ادب دوستان زنجان داشت ادامه داد: بر خلاف برخی افراد که منزوی را فردی داری شخصیتی منزوی می دانند وی منزوی نبود بلکه از شخصیت بالا به لحاظ تعامل با افراد برخوردار بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، ناشناخته بودن منزوی را تنها مختص وی ندانست و با تاکید بر اینکه همه بزرگان و شاعران به لحاظ " حجاب معاصرت" ناشناخته می مانند افزود: طبیعی است همه بزرگان و شاعران و سایر چهر های برجسته در زمان و مکان جغرافیایی خود ناشناخته می مانند.
در ادامه این مراسم چند تن از شاعران به ارائه اشعار و غزلیات خود پرداختند.
نظر شما