پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۹:۵۹

تشکیل کمیته مقابله با خشکسالی در جهاد کشاورزی مریوان

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی مریوان از تشکیل کمیته مقابله با پدیده خشکسالی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، عزیز هاشمی شامگاه سه شنبه در جلسه کارگروه آب کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان مریوان اظهار داشت: به منظور کاهش آثار ناشی از عدم بارندگی در سال جاری در شهرستان مریوان 25 کارشناس و مهندس ناظر کار مراقبت، پیش آگاهی و مبارزه با آفات و امراض و دیگر پدیده های خشکسالی را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: به علت ضعف مراتع و جلوگیری از طغیان آفات هم اکنون مبارزه بر علیه موش صحرایی و ملخ در حال انجام است که ما با انجام برنامه های مختلف سعی داریم که همکاری کشاورزان در این حوزه را نیز جلب نماییم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مریوان عنوان کرد: وضعیت مراتع و امراض جنگلی در شهرستان مریوان به حد بحران رسیده و برای گذر از این خطر نیازمند برنامه ریزی صحیح و بسیج تمامی امکانات لازم برای مقابله با این موضوع لازم و ضروری است.

در ادامه این جلسه رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان مریوان نیز گفت: اختصاص 130 میلیون ریال اعتبار برای مقابله با پدیده آتش سوزی در جنگل ها و مراتع شهرستان بسیار کم و ناچیز است.

مظفر فتاحی خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت بیش از حد جنگلها و مراتع اعتبار یاد شده بسیار ناچیز و نیازمند بازنگری جدی است.

در پایان جلسه نیز مسئول امور آب شهرستان از کاهش حجم آب دریاچه زریبار مریوان خبر داد و گفت: حجم آب دریاچه زریبار هم اکنون 57 میلیون متر مکعب بوده که اگر این روند ادامه داشته باشد قطعا در بهره برداری از آب این دیاچه با مشکل مواجه خواهیم بود.

در حال حاضر در شهرستان مریوان 15 هزار هکتار از اراضی زیر کشت انواع محصولات کشاورزی قرار دارند.

کد خبر 678654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha