پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۵۷

33 درصد مدارس همدان تخریبی هستند

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نوسازی مدارس استان همدان گفت: 33 درصد مدارس استان همدان تخریبی هستند و باید نسبت به نوسازی آنها اقدام کرد.

ابراهیم امینی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان افزود: در سال گذشته 523 کلاس و 670 اتاق، کارگاه و سالن چندمنظوره را تحویل آموزش و پرورش داده است که برای ساخت آن‌ها بیش از 23 میلیارد تومان هزینه شده است.

وی همچنین از انجام 40 پروژه شامل 90 هزار مترمربع زیربنا در استان همدان خبر داد و با بیان اینکه 21 میلیارد تومان برای ساخت این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر ساخت 27 پروژه توسط خیرین استان همدان در حال انجام است که بیش از 4 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار برای ساخت آن‌ها در نظر گرفته شده است.

امینی‌فرد تصریح کرد: مدارس جدید 5 کلاسه در استان همدان حداقل 1000 متر زیربنا دارد در حالی که مدارس قبلی حداکثر 500 متر زیربنا داشت.

وی با اشاره به تخریبی بودن 33 درصد مدارس استان همدان، اظهار داشت: در حال حاضر همدان مدارس کپری و خشت و گلی ندارد و آخرین مدرسه تیرچوبی همدان نیز امسال جمع‌آوری می‌شود.

امینی‌فرد یک شیفته کردن مدارس همدان را از اولویت‌های سازمان برشمرد و با انتقاد از اختصاص اعتبار کمتری به سازمان نوسازی مدارس تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز سازمان نوسازی مدارس همدان 35 میلیارد تومان بود که تنها 16 میلیارد تومان در اختیار گذاشته شد.

وی همچنین به میزان مشارکت بالای بانوان خیر مدرسه‌ساز اشاره کرد و با بیان اینکه سرانه مدارس ابتدایی و مقطع پیش دبستانی در استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است، اظهار داشت: سرانه دانش‌آموزان مراکز کار و دانش، فنی‌وحرفه‌ای و متوسطه استان همدان پایین‌تر از میانگین کشوری است.

کد خبر 678877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha