پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۰۴

تکواندو نوجوانان جهان - ازمیر

5 نماینده ایران امروز به مصاف حریفان خود می روند

5 نماینده ایران امروز به مصاف حریفان خود می روند

در آغاز دومین روز از رقابتهای تکواندو نوجوانان جهان 2 اعضو تیم بانوان و 3 عضو تیم پسران ایران مبارزات خود را انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، در روز دوم این مسابقات امروز تکواندوکاران اوزان اول و دوم مبارزه خواهند کرد. دروزن اول 41 شرکت کننده حضور دارند که رضا صفری در دور نخست با تکواندوکاری از "ماداگاسکار" و در دور دوم با حریفی از عراق دیدار می کند. وی در دور سوم با برنده دیدار تکواندوکاران استرالیا و ایرلند مبارزه خواهد کرد. صفری در صورت رسیدن به مرحله نیمه نهایی برای صعود به دیدار پایانی تکواندوکار کره ای را پیش رو خواهد داشت.

 همچنین در وزن دوم که 43 شرکت کننده حضور دارند، میثم باقری در دور اول با حریفی از قبرس و سپس با تکواندوکار تایلندی مبارزه می کند. باقری دور سوم به مصاف برنده جدال تکواندوکارانی از مصر و آذربایجان خواهد رفت. ضمن اینکه امیر یارانی که روز گذشته به مرحله یک چهارم راه پیدا کرده مبارزات خود را امروز پیگیری می کند.

در وزن اول دختران نیز پروین کشاورز در دور نخست با تکواندوکاری از چین و سپس با برنده تقابل تکواندوکارانی از آذربایجان و گرجستان مبارزه خواهد کرد. در این وزن 30 نفر حضور دارند.

در وزن دوم نیز که 32 تکواندوکار حضور دارند محدثه موسوی دور نخست با حریفی از انگلستان و سپس با برنده مبارزه تکواندوکارانی از فرانسه و یونان مبارزه خواهد کرد.

رقابتهای تکواندو نوجوانان جهان به مدت 5 روز در ازمیر ترکیه برگزار می شود.

کد خبر 679323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha