به گزارش خبرنگار مهر در سبزوار، علی اصغر عنابستانی عصر امروز در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان که با حضور مسوولان ادارات برگزار شد، افزود: امسال 349 میلیارد و 930 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی برای طرح های عمرانی شهرستان سبزوار در نظر گرفته شده است که نسبت به سال گذشته که این مبلغ 245 میلیارد ریال بود 43 درصد رشد را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: اعتبارات امسال در قالب 16 فصل برای اجرای 352 طرح عمرانی در نظر گرفته شده است و بخش های حمل و نقل با 95 میلیارد و 570 میلیون ریال، مسکن و عمران شهری و روستایی با 99 میلیارد و 380 میلیون ریال، کشاورزی با 31 میلیارد و 730 میلیون ریال و آموزش با 36 میلیارد و 150 میلیون ریال بیشترین سهم اعتبارات استانی شهرستان سبزوار را بدست آورده اند.
فرماندار سبزوار با اشاره به پیشرفت فیزیکی 84 درصدی طرحهای عمرانی شهرستان سبزوار در سال گذشته گفت: 73 درصد اعتبارات استانی 86 سبزوار جذب شده است و 17 طرح عمرانی از مجموع 333 طرح عمرانی سال گذشته با مشکل مواجه بود.
وی تاکید کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی مکلف شدند علل کندی این 17 طرح را پیگیری و مشکلات آنها را مرتفع سازند که خوشبختانه این طرحها روند خوبی را طی می کنند.
نظر شما