۲۰ فروردین ۱۴۰۵، ۱۶:۱۸

آغاز عملیات بازسازی پل ریلی تخریب شده در تجاوز اخیر در قم

آغاز عملیات بازسازی پل ریلی تخریب شده در تجاوز اخیر در قم

قم - مدیرکل راه‌آهن قم گفت: بازسازی جهادی پل ریلی باغیک–سواریان در این استان پس از تخریب بر اثر حملات تجاوزکارانه اخیر دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید ارجونی گفت: عملیات بازسازی پل ریلی واقع در کیلومتر ۲۲۲ محور جنوب که بر اثر حملات جنگنده های دشمن صهیونیستی و آمریکایی مورد اصابت و تخریب واقع شد، با بسیج نیروهای فنی و عمرانی و به‌صورت جهادی آغاز شده‌است.

وی اظهار داشت: این پل ۵۰ متری دارای هفت دهانه بوده که سه دهانه آن در پی حملات هوایی جنگنده های رژیم غاصب اسرائیل و آمریکا دچار تخریب کامل شده است.

وی گفت: تیم‌های تخصصی راه‌آهن بلافاصله پس از ارزیابی اولیه و ایمن‌سازی محدوده، اجرای مراحل آواربرداری، جانمایی تجهیزات سنگین، و آماده‌سازی بستر برای نصب سازه‌های موقت و دائمی را شروع کرده‌اند.

ارجونی افزود: هدف مجموعه آن است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن تردد ایمن قطارها در این محور برقرار شود.

کد مطلب 6796444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha