به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، خوان لاپورتا روز پنج شنبه طی یک نشست خبری گفت: فرانک ریکارد دو سال است که نتوانسته به همراه بارسا جامی را بالای سر ببرد و این اصلی ترین دلیل برکناری این مربی هلندی است.
رئیس باشگاه بارسلونا گفت: مجموعه باشگاه تصمیم گرفته در پایان این فصل از رقابت ها، پپ گواردیولا را جایگزین ریکارد کند. او(ریکارد) مربی موفقی بوده اما متاسفانه در دو فصل گذشته موفقیتی در تیم بارسا نداشته است.
گواردیولا 37 ساله ، بازیکن پیشین تیم فوتبال بارسلونا، حد فاصل سال های 1990 تا 2001، 250 بار با پیراهن بارسلونا به میدان رفت و 6 بار به همراه این تیم به عنوان قهرمانی رقابت های لالیگا دست یافت. او در سال 1992 هم موفق شد با بارسلونا به عنوان قهرمانی رقابت های جام باشگاه های اروپا دست پیدا کند.
ریکارد در سال 2003 به بارسلونا پیوست و دو بار پی در پی در سال های 2005 و 2006 به همراه این تیم به عنوان قهرمانی رقابت های لالیگا رسید ضمن اینکه در سال 2006، جام قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی 2 بر یک بر آرسنال بالای سر برد.
نظر شما