پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۷:۲۴

رژه بزرگ نظامی در میدان سرخ

نمایش جنگ افزارهای سنگین روسیه در حضور پوتین و مدودوف

نمایش جنگ افزارهای سنگین روسیه در حضور پوتین و مدودوف

رژه بزرگ نظامی در میدان سرخ مسکو به مناسبت سالگرد پیروزی در سال 1945 میلادی در جنگ جهانی دوم برگزار و برای اولین بار پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروری تجهیزات و جنگ افزارهای سنگین روسیه خودنمایی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار شبکه تلویزیونی فرانس - 24 در گزارشی از رژه بزرگ میدان سرخ مسکو اعلام کرد: در ساعت 10 صبح امروز به وقت محلی رژه بزرگ با حضور نیروهای نظامی و عبور از برابر رئیس جمهوری و نخست وزیر روسیه که در گوشه ای میدان حضور داشتند، آغاز شد. 

تجهیزات و سلاحهای سنگین روسیه در میدان سرخ به نمایش درآمد و هواپیماهای غول آسای سفید رنگ در آسمان مسکو به پرواز درآمدند.

این اولین باری است که پس از 18 سال از زمان سقوط اتحاد جماهیر شوروی ، میدان سرخ مسکو شاهد عبور سلاحهای جدید است.

"ولادیمیر پوتین" نخست وزیر جدید روسیه روز چهارشنبه گفته بود که روز جمعه می خواهیم قدرت دفاعی کشورمان را به جهانیان نشان دهیم.

درکل، هشت هزار نیروی نظامی و 110 تانک جدید، سلاحهای ضدموشک و موشک های 100 تنی از میدان سرخ عبور کردند.

روسیه پیروزی در جنگ جهانی دوم را روز 9 مه جشن می گیرد. جنگ در اروپا به طور رسمی در روز هشت مه در ساعت 23 به وقت آلمان پایان یافت، اما به علت اختلاف ساعت میان مسکو و برلین، این جشن در روز 9 مه برگزار می شود.

کد خبر 679816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha