پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۸۳، ۲۰:۰۸

خبرگزاري فرانسه گزارش داد:

ربوده شدن يك ايراني در گويان

پليس گويان امروز اعلام كرد : پليس امروز جستجوي خود را براي يافتن يك ايراني كه گفته مي شود از يك كالج اسلامي ربوده شده آغاز كرده است .

به  گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، شاهدان گفتند : شب گذشته  هنگامي كه "محمد حسين ابراهيم"  مدير كالج اسلامي مطالعات پيشرفته ، اين موسسه را ترك كرد افراد ناشناس اورا ازاتومبيلش بيرون كشيدند و به درون خودرويي كه درآن حوالي منتظر بود انداختند .
هنري گرين رئيس پليس جرج تاون ( پايتخت گويان ) در گفتگويي با خبرگزاري فرانسه گفت : ما با تشكيل گروهي مشغول بازجويي از برخي افراد هستيم تا به جزئيات اين مسئله پي ببريم و درصديم تا اين فرد را پيدا كنيم و  اورا به سلامت به خانه اش بازگردانيم .
روشن خان يكي از روحانيون مسلمان گويان كه همكاري نزديكي با اين كالج اسلامي دارد در گفتگويي با خبرگزاري فرانسه گفت : وي گمان مي كند كه ابراهيم ممكن است در ارتباط با اختلافات بين المللي بر سر مالكيت اين سازمان اسلامي كه از سوي ايرانيان مسلمان حمايت مالي مي شود ربوده شده باشد .
بنابراين گزارش جوخه ضد آدم ربايي گويان براي يافتن ابراهيم به اين محل اعزام شده است .
گفتني است كه كشور گويان كه در شمال شرقي آمريكاي جنوبي قرار دارد از مستعمرات انگليس به شمار مي رفت كه در سال 1966 اعلام استقلال كرد. 

کد خبر 68006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha