به گزارش خبرنگار مهر در قم، کریم عابدی قبل از ظهر امروز در نشست مشترک طلاب خراسان جنوبی مقیم قم، با نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری که در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به اینکه آمریکا از آبادانی ایران میترسد گفت: مشکل پولی در کشور وجود ندارد و باید با طرحهای عمرانی خوب این سرمایه را در جهت آبادانی کشور به کار گرفت.
موسی قربانی نماینده مردم قاینار نیز در این نشست گفت: با انتقال گاز عسلویه به خراسان جنوبی، علاوه بر تأمین گاز استان، مشکل احتمالی قطع گاز استانهای شمالی کشور نیز در ارسالهای آینده مرتفع خواهد شد.
وی در ادامه سخنانش بر وظیفه خطیر روحانیت در حفظ ارزشهای اسلامی اشاره کرد و گفت: روحانیت برای دفاع از ارزشهای اسلامی هیچ تقدسی ندارد و باید خودش را به آب و آتش بزند.
در این نشست همچنین نمایندگان شهرهای بیرجند، بهندان و نیز نماینده استان خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخنرانی پرداختند
قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم فردوس سرایان و طبس در جمع طلاب استان خراسان جنوبی در قم از نبود مشکل پولی در کشور خبر داد.
کد خبر 680412
نظر شما