به گزارش خبرنگار مهر در مه ولات، سید حمید موسوی بعد از ظهر امروز در نهمین گردهمایی روسای ادارات تربیت بدنی شهرستان های خراسان رضوی در شهرستان مه ولات افزود: در سفر اول ریاست جمهور به شهرستان مه ولات، احداث دو سالن سرپوشیده، مجموعه ورزشی 1200 نفره، استخر سرپوشیده و چهار مجموعه ورزشی روباز روستایی در شهرستان مه ولات به تصویب هیئت دولت رسید که اجرای آنها باعث تحول در بخش ورزش شهرستان شده است.
رئیس شورای ورزش مه ولات با اشاره به فعالیت 16 هیئت ورزشی در مه ولات و ظرفیتهای بالای این شهرستان در زمینه ورزش خاطرنشان کرد: ورزشکاران مه ولات با کمترین امکانات توانسته اند مقام های برتری را در عرصه های مختلف ورزشی کسب کنند.
همچنین مدیرکل تربیت بدنی خراسان رضوی نیز در این گردهمایی گفت: سرانه فضای ورزشی استان از ابتدای تاسیس تربیت بدنی تا سال 84 مقدار 23/0 درصد بود که از این مقدار 13/0 درصد فضای سرپوشیده بود اما طی دو سال گذشته این رقم به 26/0 درصد رسید که بخش عمده آن، فضاهای سرپوشیده است.
افشین داوری با اعلام اینکه در سفر دوم ریاست جمهوری و هیئت دولت به خراسان رضوی اعتبارات قابل توجهی به ورزش اختصاص یافت، بیان کرد: از این اعتبارات 310 میلیارد ریال جهت هزینه در سطح استان به ما ابلاغ شده است که 40 میلیارد ریال آن جهت توسعه ورزش روستاها و باقی به صورت تخصصی متناسب با تجارب و استعدادهای شهرستان ها اختصاص خواهد یافت.
داوری اظهار داشت: در سه سال باقیمانده از برنامه توسعه، بالغ بر یک هزار و 170 میلیارد ریال پیش بینی اعتبار برای استان داریم که بخشی از آن برای مجموعه ورزشی ثامن الائمه(ع) و ایجاد دهکده المپیک هزینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه مه ولات با اختصاص سهم بسزایی از اعتبارات استان به خود، اذعان داشت: سرانه فضای ورزشی شهرستان 7/0 مترمربع است که این مقدار در خراسان رضوی میزان بالایی محسوب می شود.
مدیرکل تربیت بدنی یادآور شد: امسال در این شهرستان گود باستانی و خانه کشتی به صورت تلفیقی احداث و با تامین اعتبار عملیات احداث استخر سرپوشیده مه ولات ادامه خواهد یافت.
در این مراسم حجت الاسلام بهمنی امام جمعه مه ولات نیز بر لزوم تلاش برای فرهنگسازی در ورزش، تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است لذا در همه امور اول باید نگاه فرهنگی داشته باشیم.
وی عنوان کرد: یکی از راه هایی که می تواند به کاهش ناهنجاریها در جامعه بیانجامد توجه به ورزش است.
نظر شما