۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۷:۴۱

وزارت مخابرات از دستگاههای پیشتاز در اجرای اصل 44 بوده است

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون امور مجلس و استانهای وزارات ارتباط و فن آوری اطلاعات گفت: وزارت مخابرات از دستگاههای پیشتاز در اجرای سیاست های اصل 44 در کشور بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، صفدر مومن باالله روز دوشنبه درمراسم تودیع و معارفه مدیران عامل شرکت مخابرات استان زنجان، افزود: وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات در حال حاضر توانسته با واگذاری بخش عمده ای از فعالت های خود به بخش خصوصی در راستا اجرای سیاست های اصل 44 گامهای بلندی را فراتر از برنامه بردارد.

وی، تامین و تضمین ارائه خدمات پایه‌ی فناوری قانون جامع ارتباطات مراحل نهایی و قانونی خود در در وزارتخانه سپری کرده و در حال حاضر در کمیسیون مربوطه در هیئت دولت بررسی می شود که در صورت تصویب این قانون در هیئت دولت بلافاصله به مجلس ارائه خواهد شد.

مومن باالله اطلاعات و ارتباطات و اجرای قانون جامع ارتباطات را از دیگر برنامه‌های تعیین‌شده در برنامه چهارم توسعه برای این وزارتخانه دانست و افزود: هم‌اکنون آمادگی لازم برای ارایه خدمات پایه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور وجود دارد.

معاون امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طی 21 ماه گذشته بیش از 30 میلیون سیمکارت در سطح کشور واگذار شده است و امیدواریم تا پایان برنامه این رقم به 36 میلیون سیم کارت برسد..

مومن‌باالله با عنوان اینکه هم اکنون بیش از 24 میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد ادامه داد: در این میان تلفن همراه توانسته در تعداد مشترکین از تلفن ثابت پیشی بگیرد و در حال حاضر بیش از 25 میلیون مشترک تلفن همراه در کشور وجود دارد.

وی یادآورشد: میانگین ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران را در زمان حاضر 2 /16درصد، 5/38درصد است.

مومن بالله همچنین میزان میانگین تلفن ثابت در کشور را 5/33 درصد درصد عنوان کرد و گفت: این میزان در سطح جهانی 7 /19درصد است.

معاون امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت به 50 درصد، همراه 35 درصد و اینترنت به 30 درصد ار ازجمله پیش‌بینی‌های وزارت ارتباطات و فناوری ‌اطلاعات تا پایان برنامه چهارم توسعه کشور عنوان کرد و گفت: هم‌اکنون دربسیاری از بخش‌ها از اهداف تعیین شده در این برنامه جلوتر هستیم.

مومن باالله از آمادگی کامل وازارت ارتباطلات برای عملی نمودن تقاضاهای موجود در بخش تلفن ثابت و سیار خبر داد و گفت: کلیه زیر ساختها در کشور برای توسعه ضریب نفوذ تلفن همراه و ثابت آماده است

وی همچنین در خصوص توسعه مراکز ITC روستایی گفت: وزارت ارتباطات 10 هزار روستا در برنامه طراحی شده است که تا پایان سال 88 این تعداد روستا به ITC روستایی مجهز شوند

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از پنج هزار و 800 روستا در سطح کشور به به ITC روستایی مجهز شده اند که بخش عمده این امر در دولت نهم اجرا شده است

مومن باالله بابیان اینکه در دوران خدمات دولت نهم، بیش‌ از ۹۷درصد مدیران منتخب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از خانواده مخابرات بوده‌ است، افزود: این اقدام یکی ‌از عوامل موفقیت برنامه‌های این وزارتخانه محسوب می‌شود.

مومن‌بالله یادآور شد: شرکتهای پست، مخابرات و پست بانک که بخشهایی از فعالیت آنها زیان‌ده بود، در دوره‌ فعالیت جدید به سوددهی رسیده‌اند.

همچنین در ادامه این مراسم معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی استانداری زنجان، گفت: برای رسیدن به خودکفایی اقتصادی، باید در تولید اطلاعات و ارتباطات نیز به خودکفایی رسید

غلامحسین دیزج‌نژاد نقص اطلاعاتی و ارتباطی را یکی ‌از معضلات مبتلا به کشورهای در حال توسعه عنوان کرد و افزود: گفت: بدون زیرساختهای مخابراتی، نمی‌توان در مسیر توسعه گام نهاد و کشورهای پیشرفته همواره از این خلاء به عنوان اهرم فشار بر کشورهای در حال توسعه استفاده می‌کنند.

وی، با بیان اینکه بهره‌مندی از فرصتهای برابر و تامین اجتماعی، وابستگی زیادی به‌ حوزه‌ فناوری و ارتباطات دارد، گفت: با بهره‌گیری ‌از این فناوری‌ها، جایگاه واقعی تعاون نیز در کشور بهبود خواهد یافت.

در این مراسم رضا شیبانی به عنوان رئیس جدید هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات استان زنجان معرفی و از خدمات یوسف شکوری مدیرعامل قبلی‌این شرکت قدردانی شد.

کد خبر 681950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha