پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۵۲

مرتفع ترین سد بتنی قوسی کشور 62 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مرتفع ترین سد بتنی قوسی کشور 62 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: پروژه سد و نیروگاه کارون 4 در استان چهار محال و بختیاری که مرتفع ترین سد بتنی قوسی کشور محسوب می شود تاکنون 62 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

معاون اجرایی پروژه سد و نیروگاه کارون 4 در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: هدف از احداث این سد تولید انرژی برق آبی و جلوگیری از سیلاب است و تا به حال در احداث بدنه و سر ریز 100 درصد پیشرفت حفاری و 45 درصد پیشرفت بتن ریزی داشته است.

علی اکبر خوشنویسان خاطرنشان کرد: کل اعتبار این طرح 866 میلیارد تومان است و برای تکمیل راههای جایگزین 92 میلیار تومان اعتبار نیاز است.

وی بیان داشت: محور سد کارون 4 در کیلومتر 670 رودخانه کارون در پایین دست محل تلاقی رودخانه ارمند و بازفت و بالا دست رودخانه های کارون و منچ جانمایی می کند.

خوشنویسان سطح حوضه آب ریز در محل سد کارون 4 را 12 هزار و 813 کیلومتر مربع اعلام کرد و بیان داشت: مطالعات هیدرولوژی برای یک دوره آماری 39 ساله، آبدهی دراز مدت سالیانه رودخانه در محل سد 166 متر مکعب  در ثانیه برآورد شده است.

سد و نیروگاه کارون 4 در استان چهار محال و بختیاری در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد واقع شده است.

کد خبر 682502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha