به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان صنایع هوافضای اسرائیل امروز سه شنبه در بیانیه ای خبر داد: توافق همکاری میان این سازمان و گروه "تاتا" برای تولید تجهیزات دفاعی همچون موشک، رادار، سیستم های الکترونیکی و امنیت زمینی به امضا رسید.
در این بیانیه آمده است : همچنین قرارداد دیگری قرار است بین صنایع هوافضای اسرائیل و شرکت "سیستمهای پیشرفت تاتا" بزودی منعقد شود.
هندوستان و اسرائیل در سال 1992 میلادی روابط دیپلماتیک برقرار کردند. از آن زمان، اسرائیل دومین صادرکننده تسلیحات به هند پس از روسیه به شمار می آید.
وزیر دفاع هند در ماه فوریه گفته بود که این کشور قصد دارد به طور مشترک با اسرائیل یک موشک زمین به هوا بسازد.
این درحالی است که ماه گذشته، یک ماهواره جاسوسی اسرائیل موسوم به "تکسار" از مرکز فضایی هند با موفقیت به فضا پرتاب شد.
نظر شما