پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۹:۰۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آغاز اجرای طرح ساماندهی ویزیت بیماران

آغاز اجرای طرح ساماندهی ویزیت بیماران

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران، از آغاز اجرای طرح ساماندهی ویزیت بیماران در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی تهران بزرگ خبر داد.

بهنام پرهیزکار درگفتگو با خبرنگار مهر، بهبود کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به بیمه شدگان را از اولویت های برنامه وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و افزود: اجرای طرح ساماندهی ویزیت بیماران در مراکز درمانی سرپائی سازمان از جمله برنامه های در این راستا محسوب می شود.

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران، هدف از اجرای این طرح را ارتقای کیفیت خدمات درمانی و تشخیصی و همچنین افزایش بهره وری از طریق کاهش ارجاع بدون دلیل بیماران به واحد های پاراکلینیک عنوان کرد.

پرهیزکار خاطر نشان کرد: حضور ویزیت یک بیمار و همراه وی در اتاق معاینه و فراهم سازی امکانات و تجهیزات درمانی مناسب در اتاق معاینه ، ضمن رعایت منشور حقوق بیماران و رعایت موازین شرعی ، اعتلای اخلاق حرفه ای پزشکی را نیز به همراه دارد.

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران گفت: این طرح از ابتدای سال جاری در تمامی مراکز درمانی تهران آغاز شده است.

کد خبر 682893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha