پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۳۸

انتقاد علامه فضل الله از انفعال اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی در قبال فلسطین

انتقاد علامه فضل الله از انفعال اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی در قبال فلسطین

علامه محمد حسین فضل الله در سالروز نکبت با انتقاد از منفعلانه عمل کردن اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی تاکید کرد: آمریکا تلاش دارد تا کشورهای عربی را به سوی به رسمیت شناختن عملی و آشکار رژیم اسرائیل سوق دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفترعلامه محمد حسین فضل الله از بیروت، علامه محمد حسین فضل الله همچنین امروز با انتشار بیانیه ای افزود: یکی از اهداف مخفی برگزاری جشن های جهانی در سالروز نکبت به منظور تاسیس رژیم صهیونیستی، نشان دادن حمایت همه جانبه آنچه جامعه بین الملل خوانده می شود از اسرائیل بعد از شکست این رژیم درلبنان می باشد.

علامه محمد حسین فضل الله درادامه اشاره کرد: یکی از امور خطرناک این است آمریکا که درتلاش برای کشاندن کشورهای عربی به سوی به رسمیت شناختن عملی و آشکار اسرائیل است.

علامه محمد حسین فضل الله همچنین روزگذشته درسخنانی تاکید کرد: آغاز گفتگوی اسلامی- اسلامی در سطح سران در کنار گفتگوی سیاسی در لبنان که خواستار ازسرگیری آن هستند، امری ضروری است.

علامه فضل الله درنشستی که "احمد البدیوی" سفیر مصر درلبنان با وی داشت، این سخنان را ایراد کرد.

علامه محمد حسین فضل الله که یکی از مراجع تقلید شیعیان لبنان به شمار می رود، از وجود شخصیت هایی درخارج از چارچوب اسلامی که برای ایجاد فتنه انگیزی مذهبی در بین مسلمانان تلاش می کنند، هشدار داد.

وی درادامه اینگونه ابرازعقیده کرد که ایفای نقش فعال در حمایت از کمیته اتحادیه عرب که وارد لبنان خواهد شد، امری ضروری است.

کد خبر 683346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha