پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

آئین نامه جدید کاریابی ها تدوین و ابلاغ می شود

آئین نامه جدید کاریابی ها تدوین و ابلاغ می شود

مدیر کل هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت کار و امور اجتماعی از تدوین آئین نامه جدید کاریابی ها در سال جاری خبر داد و گفت: در راستای سیاستهای اصل 44 کاریابی ها خصوصی سازی می شوند.

علیرضا ولی پور در گفتگو با مهر مهمترین برنامه حال حاضر برای کاریابی ها را تدوین و تصویب آئین نامه جدید اعلام کرد و گفت: در گذشته به دلیل مشکلات زیاد برای فعالیت کاریابی ها بسیاری از آنها تعطیل شده بودند.

مدیر کل هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت کار و امور اجتماعی تخصصی تر شدن کاریابی ها را از برنامه های جدید قلمداد کرد و اظهار داشت: با حرکت آزمون و خطا در نظر داریم کاریابی ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم و همچنین از ورود افراد ناکارآمد در این کار جلوگیری نمائیم.

وی ادامه داد: در قانون کار مانند ماده 119 برای سرعت کار واگذاری امورات کاریابی ها به بخش خصوصی مشکلاتی وجود دارد ولی وزارت کار و امور اجتماعی مصمم است تا با واگذاری کاریابی ها به بخش خصوصی در این حوزه پیشرفت ایجاد نماید.

ولی پور همچنین از در نظر گرفتن شرایط بهتر حضور کاریابی های غیر دولتی در اصلاحات قانون کار خبر داد و افزود: در قوانین جدید پیش بینی می شود که اگر کاریابی های غیر دولتی نتوانستند در مواردی حضور داشته باشند آن زمان کاریابی های دولتی حضور یابند.

مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت کار و امور اجتماعی بیان داشت: در بحث فعالیت کاریابی های خارجی نیز سعی می کنیم تا با مذاکره و انعقاد تفاهم نامه با کشورهای دیگر شرایط مناسبی را برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور فراهم نمائیم، ولی اجرا، شناسایی تخصصها و رعایت استانداردها را به کاریابی های خارجی بسپاریم.

وی گفت: برخی کشورهای خارجی به کار کردن با بخش خصوصی اعتقاد دارند و ما به دنبال فراهم نمودن شرایطی برای توسعه فعالیت کاریابی ها تحت شرایط حاکمیتی خود هستیم.

ولی پور به مشکل اشتغال در کشور اشاره کرد و بیان داشت: در بحث کاریابی ها فقط نیروی کار مهم نیست، بلکه توجه به امر آموزش نیز حائز اهمیت است که در این مورد کاریابی ها باید نیروی کار را سازماندهی کنند و آموزش فنی و حرفه ای نیز باید آموزشها را برابر با استانداردها ارائه نماید.

کد خبر 683886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha