به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، امام جمعه موقت خرم آباد در خطبه های این هفته نماز جمعه اظهار داشت: تحریم ها خود زمینه ساز شکوفایی استعدادهای جوانان ایرانی در همه عرصه های مختلف بوده است.
وی با تاکید بر اینکه با وجود تلاش نخبگان و مبتکران جوان ایرانی دیگر کشورمان نیازمند دیگران نخواهد بود، تصریح کرد: ایران اسلامی خود آنچه را نیاز دارد می سازد و این حاصل تلاش جوانان کوشا و فعال ایرانی است.
آیت الله صادقی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی هیچگاه تحت تاثیر توطئه های استکبار قرار نگرفته است و نخواهد گرفت، عنوان کرد: همه مسلمانان در سراسر دنیا باید با الگو قرار دادن ایران در مقابله با استکبار و دشمنان اسلام به مانند ایران عمل کنند.
امام جمعه موقت خرم آباد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز پرستار، یادآور شد: هیچ عبادتی مهمتر و بالاتر از خدمت به بیماران نیست.
وی خواستار توجه به این قشر زحمت کش شد و افزود: مسئولان با برداشتن موانع پیش روی پرستاران زمینه فعالیت بدون دغدغه این قشر را فراهم کنند.
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیات قرآن کریم پیرامون شکر نعمت، ولایت فقیه را نعمت بزرگی برای مسلمانان در همه جای دنیا دانست که باید به خاطر این نعمت و برکت بزرگ همواره خدا را شاکر بود.
نظر شما