پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۴۹

دومین جشن منتقدان سینما 13 تیرماه برگزار می‌شود

دومین جشن منتقدان و نویسندگان سینما سیزدهم تیرماه همزمان با ولادت حضرت امام محمد باقر (ع) و روز قلم در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی جشن منتقدان و نویسندگان سینما اعلام کرد بزرگترین گردهمایی سالانه نویسندگان، منتقدان، هنرمندان، سینماگران و خانواده رسانه و ارباب جراید با هدف اهتمام به جایگاه نویسندگان و منتقدان در رشد و اعتلاء سینما، گسترش فرهنگ نقد‌پذیری و بسترسازی برای تعمیق همکاری‌ها و تعامل نویسندگان و منتقدان با دیگر صنوف برپا می‌شود.

قدردانی از 30 چهره مطرح و تاثیرگذار سینمای ایران به مناسبت سی‌امین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی از نگاه منتقدان، قدردانی از برگزیدگان جشنواره‌های معتبر داخلی، تجلیل از مدیران ارشد فرهنگ و هنر و بزرگداشت از پیشکسوتان عرصه نقد سینمایی برنامه‌های دومین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران است.

در این دوره برای نخستین بار از برترین آثار در بخش‌های سینمای ایران، بین‌الملل، فیلم کوتاه و مستند قدردانی به عمل می‌آید. همچنین معرفی منتقدان برتر کشور و معرفی بهترین کارگردانان سینما در ژانرهای مختلف، بازیگران، تهیه‌کنندگان، فیلمنامه‌نویسان و فیلم‌های برتر از دیگر برنامه‌های جشن بزرگ سالانه منتقدان و نویسندگان سینمای ایران است.

کد خبر 684869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha