به گزارش خبرنگار مهر در همدان، عبدالحسین مرادی پیش از ظهر امروز در نشست هماهنگی اعزام زائران حرم امام خمینی (ره) به مناسبت ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهار داشت: شش کمیته برای برگزاری مراسم تشکیل شده است که شامل کمیته های حمل و نقل، کمیته پشتیبانی، کمیته امنیت، کمیته ثبت نام، کمیته تبلیغات و کمیته درمان است.
مرادی با اشاره به افزایش سهمیه اعزام شهرستان همدان اظهار داشت: در سال گذشته پنج هزار نفر به این مراسم اعزام شدند.
وی زنده نگه داشتن یاد و خاطره امام (ره) را ضروری دانست و افزود: اعزام جوانان و دانشجویان به این سفر برای آشنایی بیشتر با شخصیت امام نقش موثری در فرهنگ جامعه دارد.
وی افزود: مردم با بیعت مجدد با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و حضور مراسم بزرگداشت ارتحال آن بزرگ مرد تاریخ، عشق و وفاداری خود را به اسلام، انقلاب و رهبری ثابت خواهند کرد.
مرادی اظهار داشت: محوریت برنامه ها باید شناسایی و تبیین اندیشه های ناب امام(ره) بر مبنای استقلال طلبی و مقابله با استکبار جهانی باشد.
نظر شما