پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ خرداد ۱۳۸۷، ۹:۲۷

گزارش فیلم‌های آخر هفته/

گزیده فیلم‌های دفاع مقدس روی آنتن تلویزیون می‌رود

گزیده فیلم‌های دفاع مقدس روی آنتن تلویزیون می‌رود

فیلم‌های "روز سوم"، "آن سوی آسمان"، "بلمی به سوی ساحل"، "لیلی با من است"، "سرزمین خورشید" و ... در تعطیلات آخر هفته از شبکه‌های مختلف سیما روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی "روز سوم" به کارگردانی محمدحسین لطیفی بر مبنای فیلمنامه‌ای از مهدی سجاده‌چی ساعت 22 روز پنجشنبه دوم خرداد از برنامه سینما یک روی آنتن می‌رود.

این فیلم محصول 1385 است و داستان آن در 1359 در آخرین روزهای مقاومت در بخش غربی خرمشهر روی می‌دهد. در حالی که مردم در حال مقامت هستند، سمیره خواهر رضا در حلقه دشمن می‌ماند و رضا و همرزمانش تلاش می‌کنند او را از چنگال دشمن رها کنند.



نمایی از فیلم "روز سوم"

پوریا پورسرخ، باران کوثری، حامد بهداد، برزو ارجمند، مجید یاسر و مهدی صبایی بازیگران "روز سوم" هستند که در بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر در 12 رشته نامزد جایزه بود و جوایز بهترین فیلم، کارگردانی، بازیگر زن نقش اول و طراحی صحنه و لباس را برد. لطیفی سازنده فیلم‌های "عینک دودی"، "دختر ایرونی"، "خوابگاه دختران" و "توفیق اجباری" است.

فیلم تلویزیونی "آن سوی آسمان" به کارگردانی محسن منشی‌زاده و تهیه‌کنندگی علی‌ عبدالعلی‌زاده جمعه سوم خرداد ساعت 15:45 از شبکه یک پخش می‌شود. داستان درباره حسین شاکری فرمانده اطلاعات و عملیات است است که در جبهه به خودشناسی می‌رسد. فرهاد جم، شهرام قائدی، سیروس کهوری‌نژاد، غلامرضا اکبری، داریوش اسدزاده و ... در فیلم بازی می‌کنند.

فیلم ژاپنی "برای آنها که دوستشان داریم" به کارگردانی شینجو تاکو محصول سال 2007 ساعت 23:30 روز پنجشنبه دوم خرداد از شبکه دو پخش می‌شود. فیلمنامه را شینتارو ایشیهارا نوشته و داستان درباره پروازهای انتحاری خلبانان ژاپنی در جنگ جهانی دوم است. در این بین درباره صاحب یک رستوران برای بسیاری از خلبانان جوان حکم یک مادر را پیدا می‌کند.

"برای آنها که دوستشان داریم" با هزینه‌ای در حدود 8/1 میلیون دلار ساخته شد و در آن تورو اموری، کاتسوتاکا فوروهاتا و کلیو گری نقش‌آ‌فرینی کرده‌اند. در آخرین ماههای جنگ بیش از 2000 هواپیمای ژاپنی پرواز انتحاری یا "کامیکازه" انجام دادند و در جریان این حملات 34 کشتی آمریکایی غرق شد.

فیلم تلویزیونی "که عشق آسان نمود اول" ساخته محمدرضا بیاتی جمعه سوم خرداد ساعت 17:30 از شبکه دو پخش می‌شود. داستان درباره جانباز جنگ است که در بانک برنده خودرو 40 میلیون تومانی می‌شود. بیژن امکانیان، قاسم زارع، رضا خندان، شراره دولت‌آبادی، غزاله نظر، حسین رفیعی، حسین فرخی و اتابک نادری در این فیلم به تهیه‌کنندگی مهدی لباف بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی "بلمی به سوی ساحل" به نویسندگی و کارگردانی مرحوم رسول ملاقلی‌پور پنجشنبه دوم خرداد ساعت 20:30 از شبکه سه روی آنتن می‌رود. داستان فیلم اواخر مهرماه 1359 هنگامی روی می‌دهد که خرمشهر در آستانه سقوط قرار دارد. یک گردان از پاسداران به فرماندهی مرتضی برای کمک به رزمندگان این شهر از تهران حرکت می‌کند و...

خسرو ضیایی، عطاء‌الله سلمانیان، بهزاد بهزادپور، جعفر دهقان و فرید کشن فلاح از بازیگران "بلمی یه سوی ساحل" هستند که سال 1364 تولید شد. "نینوا"، "پرواز در شب"، "مجنون"، "نجات‌یافتگان"، "سفر به چزابه"، "هیوا" و "مزرعه پدری" دیگر آثار اوست که اسفند 85 درگذشت. "میم مثل مادر" آخرین فیلم مرحوم ملاقلی‌پور پارسال به عنوان نماینده ایران به اسکار معرفی شد.

فیلم سینمایی "لیلی با من است" به نویسندگی و کارگردانی کمال تبریزی جمعه سوم خرداد ساعت 22:30 در قالب برنامه 100 فیلم از شبکه سه پخش می‌شود. پرویز پرستویی، محمود عزیزی، شهره لرستانی و رحمان باقریان در این فیلم 80 دقیقه‌ای بازی کرده‌اند که تولید سال 1374 است.

پرستویی نقش صادق، فیلمبردار تلویزیون را بازی می‌کند که به دلیل مشکلات مالی نیاز به وام دارد. او با وجود ترس از حضور در مناطق جنگی تصمیم می‌گیرد برای دریافت وام مورد نیازش به جبهه برود و ... پرستویی برای بازی در این فیلم دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد چهاردهمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد و تبریزی نیز سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه را برد.

"مهر مادری"، "گاهی به آسمان نگاه کن"، "مارمولک"، "یک تکه نان" از دیگر ساخته‌های تبریزی است که پارسال فیلم "همیشه پای یک زن در میان است" را در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر داشت و این روزها مشغول تولید پروژه سینمایی "پاداش" است. مجموعه "شهریار" هم به کارگردانی تبریزی از شبکه دو پخش شد.



صحنه‌ای از فیلم ژاپنی "برای آنها که دوستشان داریم"

فیلم تلویزیونی "مرد دهم" ساخته جک گولد جمعه سوم خرداد در قالب برنامه سینما چهار ساعت 20:30 از شبکه چهار پخش می‌شود. این فیلم تلویزیونی 100 دقیقه‌ای محصول سال 1988 آمریکاست و در آن آنتونی هاپکینز، کریستین اسکات تامس و درک جاکوبی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

"مرد دهم" بر مبنای رمانی نوشته گراهام گرین نویسنده صاحبنام بریتانیایی ساخته شده و داستان مردی به نام شاول است که هنگام اشغال فرانسه از سوی نیروهای نازی، در زندان باعث اعدام یک زندانی دیگر می‌شود. او پس از پایان جنگ با هویت جعلی به خانه بازمی‌گردد... جاکوبی سال 1989 برای این فیلم جایزه امی گرفت و فیلم در سه رشته نامزد جایزه گلدن گلوب بود.

"سرزمین خورشید" به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش جمعه سوم خرداد ساعت 13:30 روی آنتن شبکه تهران می‌رود. در خلاصه داستان فیلم آمده: با شروع جنگ، بیمارستانی در خرمشهر به محاصره دشمن درمی‌آید. محمد جهان‌آرا، فرمانده جوان سپاه خرمشهر پیشنهاد می‌کند مجروحان و پزشکان با یک آمبولانس و لندرور از بیمارستان خارج شوند و ...

خسرو شکیبایی، گلچهره سجادی، سعید پورصمیمی و محمود پاک‌نیت از بازیگران فیلم 90 دقیقه‌ای "سرزمین خورشید" هستند که سال 1375 تولید شد. درویش به عنوان کارگردان فیلم‌هایی چون "ابلیس"، "متولد ماه مهر" و "دوئل" را در کارنامه دارد.

"سرزمین خورشید" در پانزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر در 13 رشته نامزد دریافت جایزه بود و جوایز بهترین فیلم، بازیگر نقش اول زن (سجادیه)، فیلمبرداری، طراحی صحنه، موسیقی متن، جلوه‌های ویژه و صدابرداری را از آن خود کرد.

کد خبر 685180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha