پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۲۳

هجوم عنکبوتهای غول پیکر به اروپا!

هجوم عنکبوتهای غول پیکر به اروپا!

کارشناسان در خصوص حمله بی سابقه عنکبوتهای غول پیکر به طول 20 سانتیمتر به کشورهای اتریش، آلمان، هلند و سوئیس هشدار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناسان عنکبوت شناسی از هجوم بی سابقه عنکبوتهای غول پیکر به اتریش، آلمان، هلند و سوئیس خبر دادند.

این عنکبوتها سیاه رنگ بوده و طول آنها به حدود 20 سانتیمتر می رسد و تاکنون هیچ اطلاعاتی در خصوص علل اینکه این حشرات غول پیکر به چه دلیل و از کجا آمده اند در اختیار نیست.

براساس گزارش هفته نامه آلمانی "در اشپیگل"، هجوم این عنکبوتها به خصوص برای کسانی که از بیماری "عنکبوت ترسی" رنج می برند بسیار وحشت آور است.

هرچند عنکبوتهای 20 سانتیمتری خطری ندارند و به محض اینکه کسی به آنها نزدیک شود ناپدید می شوند.

در این خصوص یوهان مارتنس، پروفسور جانورشناسی دانشگاه ماینز توضیح داد: "این عنکبوتهای غول پیکر که اغلب با عنوان عنبکوت شناخته می شوند در کنار عقربها و رتیلها از خویشاوندان عنکبوت است. این عنکبوتها ساختار تولید تار و غده تولید مایع و زهر ندارند بنابراین به طور بالقوه بی خطر هستند و تنها ظاهر ترسناک آنها است که موجب وحشت می شود."

به گفته این دانشمند، این گونه عنکبوت به صورت گروهی حرکت می کند و از حشرات کوچک می خورد. نکته جالب در خصوص این جانور این است که هنوز این گونه ویژه از نظر ژنتیکی شناسایی نشده است و هنوز علت گسترش آن در این کشورها مشخص نیست.

به اعتقاد کارشناسان احتمال دارد که این جانور از راه دریا و با یک محموله باری به اروپا رسیده باشد. در حقیقت بخش اعظم این حیوانات ساکن آسیا و آمریکای جنوبی هستند.

کد خبر 685440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha