به گزارش خبرنگار مهر در نوشهر، سعید چلندری ظهر یکشنبه در آیین تودیع و معارفه روسای فرودگاه نوشهر در محل فرودگاه افزود: متاسفانه ساخت و سازهای غیرمجاز حریم پروازی این فرودگاه نگران کننده است و این موارد امنیت پرواز را به مخاطره می اندازد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جوی و موقعیت فرودگاه نوشهر، موانع پروازی فراروی توسعه آن باید برداشته شود.
فرماندار نوشهر نیز در این مراسم اظهار داشت: زیرساختهای توسعه فرودگاه نوشهر باید فراهم شود و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در این بخش الزامی است.
سید هاشم فاطمی بیان داشت: برای توسعه این فرودگاه باید تصمیم گیری های معمول اتخاذ شود و برنامه ریزی مناسب در این زمینه نیاز است.
در این مراسم از زحمات " شهرام محمدی" رئیس قبلی فرودگاه نوشهر تقدیر و "باقر شریفی" به سمت رئیس جدید فرودگاه نوشهر منصوب شد.
نظر شما