به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله دری نجف آبادی در دیدار با پطروس کلریدرس ، با تاکید بر ایجاد عزم جهانی در مبارزه با جرایم سازمان یافته و تروریسم، اظهار داشت: تعامل دادستانها و دستگاههای قضایی کشورهای منطقه در جهت مبارزه قاطع با قاچاق مواد مخدر، انسان ، اسلحه و... و همچنین تشریک مساعی به منظور مبارزه با تروریسم ضروری است.
وی با اشاره به اقدامات جمهوری اسلامی در امر مبارزه با به قاچاق مواد مخدر ، همجواری کشورمان با افغانستان را از جمله مهمترین مشکلات دانسته و گفت: تولید مواد مخدر با حضور اشغالگران در افغانستان به مرز 8 هزار تن رسیده و لابراتوارهای تولید مواد روان گردان بسیار پیشرفته تر شده و فشار ترانزیت مواد مخدر روی دوش ایران سنگینی مضاعف می کند.
دادستان کل کشوربا اشاره به کشت مواد مخدر در برمه و کلمبیا وافغانستان ، افزود: ایران و قبرس در مسیر تولید و ترانزیت مواد مخدر هستند و انتظار می رود جامعه جهانی ، کشورهای غربی و ناتو که درمنطقه حضور دارد بصورت جدی با گسترش تالاب تولید مواد مخدر برخورد و مقابله نمایند واز گسترش شبکه توزیع مواد مخدر جلوگیری کنند.
وی اظهار امیدواری کرد، با همکاری دو کشور شاهد جلوگیری از تولید و توزیع مواد مخدر در منطقه باشیم.
دادستان کل کشور قبرس نیز مشکل مواد مخدر را مشکل جهانی دانسته و با ارائه گزارشی از روند مقابله با کشت مواد مخدر در قبرس ، گفت: واردات هروئین و تریاک از خارج کشور و ضربه به سلامت و بهداشت شهروندان و نسل جوان از جمله مشکلات ماست و ما اعتقاد داریم هیچ کشوری در دنیا قادر نیست به تنهایی با این مساله مقابله کند و باید با هم همکاری داشته باشیم.
نظر شما