"مسعود حاجي آخوندزاده" قهرمان رقابتهاي آسيايي بوسان در گفتگو با خبرنگار" مهر" با بيان اين مطلب افزود : بعد از رقابتهاي جودوي آلمان كه از ناحيه پا آسيب ديدم نتوانستم تمرينات منظمي را دنبال كنم و به همين جهت مدتي را به درمان پرداختم. اكنون نيز مراحل پاياني درمان را پشت سرمي گذارم و تمرينات بسيار سبكي را انجام مي دهم.
آخوند زاده در مورد مسابقات قهرماني آسيا گفت: با وجود اين آسيب ديدگي فكر نمي كنم بتوانم در رقابتهاي قهرماني آسيا شركت كنم ولي مسابقات قهرماني آسيا زياد مهم نيست. هدف اصلي من المپيك آتن است و خود را براي اين مسابقات آماده مي كنم.
عضو تيم ملي جودو در پايان گفت: تمرينات من هم اكنون طبق برنامه مربيان تيم ملي در مشهد انجام مي شود ولي از روز شنبه همراه با ساير ملي پوشان در اردوي تيم ملي تمرين خواهم كرد.
عضو تيم ملي جودو در گفتگو با "مهر "
آخوندزاده: در مسابقات قهرماني آسيا شركت نمي كنم
بدليل مصدوميت نمي توانم تيم ملي را در رقابت هاي جودو قهرماني آسيا همراهي كنم .
کد خبر 68600
نظر شما