پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۰۳

وزیر علوم با سفیر اکراین دیدار کرد

وزیر علوم با سفیر اکراین دیدار کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با دکتر لوهینیو سفیر جمهوری اکراین در کشورمان در محل وزارت علوم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار دکتر زاهدی با تأکید بر اجرایی شدن تفاهم ‌نامه همکاری بین دو کشور، در خصوص دلایل کاهش دانشجویان ایرانی در اکراین گفت: در سه سال اخیر تعداد مراکز آموزش عالی در داخل کشور گسترش مناسبی یافته و تقریباً در همه شهرهای کشورمان یک دانشگاه وجود دارد و در حال حاضر سه میلیون و 300 هزار دانشجو در داخل کشور تحصیل می‌ کنند.

وی افزود: دلیل دوم کاهش دانشجویان ایرانی در اکراین فراهم نبودن شرایط مطلوب برای امنیت دانشجویان ایرانی است که برای سایر دانشجویان خارجی در اکراین نیز این معضل وجود دارد.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود با استقبال از تدریس زبان اکراینی در دانشگاههای کشور به شرط تأمین استاد از طرف مقامات اکراینی گفت: ما معتقدیم تفاهم نامه منعقد شده بین دو کشور باید اجرایی شود و به همین منظور باید اعضای کمیته ‌های دو طرف فعالانه بندهای این تفاهم نامه را پی ‌گیری کنند.

وی با اعلام دعوت رسمی از وزیر علوم اکراین برای این بازدید از پیشرفتهای علم و فناوری ایران گفت: ما علاقه ‌مندیم فعالیتهای مشترک در امور آموزشی و فناوری بین دو کشور ایجاد شود.

سفیر اکراین در کشورمان نیز در این دیدار با اعلام اینکه هم ‌اکنون 2 هزار و 275 دانشجوی ایرانی در اکراین تحصیل می‌ کنند گفت: در اکراین بیست موسسه آموزش عالی به زبان فارسی تدریس می‌ کنند و ما آمادگی کشورمان را برای مبادله دانشجوی کارشناسی ارشد اعلام می ‌کنیم.

وی همچنین با اظهار تمایل در خصوص امضای سندی جهت پذیرش مدارک تحصیلی دو کشور، آمادگی کشورش را برای افزایش پذیرش دانشجویان ایرانی اعلام کرد.

کد خبر 686069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha