پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۸۳، ۱۴:۱۵

يك كارشناس در گفتگو با " مهر " :

مشكلات معيشتي معلمان ، درصد مردودي دانش آموزان را افزايش مي دهد

مشكلات معيشتي معلمان ،  درصد مردودي  دانش آموزان را افزايش مي دهد

كارشناس مسوول واحد مطالعه و تحقيق مقطع ابتدايي گفت : مشكلات معيشتي معلمان ساختار آموزشي كشور را ضعيف كرده است و چنانچه اين روند ادامه داشته باشد در سال هاي آينده درصد مردودي دانش آموزان افزايش خواهد يافت.

رخساره فضلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه ساختار نيروي انساني وزارت آموزش و پرورش بايد تقويت شود و از نيروهاي متخصص در زمينه تدريس استفاده شود ، افزود : مشكل ضعف تخصصي ساختار نيروي انساني زماني حل مي شود كه مشكلات معيشتي و منزلتي معلمان حل شود.

وي اظهار كرد : مشكلات معيشتي اجراي طرح هاي وزارت آموزش و پرورش را با مشكل رو به رو كرده است،  چرا كه به دليل كمي حقوق دريافتي بيشتر متخصصان ترجيح مي دهند به جاي تدريس در وزارت آموزش و پرورش به فعاليت هاي درآمد زا بپردازند.

كارشناس مسول واحد مطالعه و تحقيق مقطع ابتدايي با اشاره به اينكه بر اساس آمار ارايه شده در سال 81 - 80 بيش از 51 درصد معلمان مقطع ابتدايي با مدرك ديپلم مشغول تدريس هستند ، افزود : ساختار نيروي انساني مقطع ابتدايي ، ساختاري با مدرك تحصيلي پايين است.

وي تاكيد كرد : در صورتي مي توان ساختار نيروي انساني را تقويت كرد كه منزلت اجتماعي معلمان خصوصا در دوره ابتدايي افزايش يابد چرا كه  در اين صورت متخصصان بيشتري خواستار تدريس در مدارس خواهند شد و در اين صورت با گزينش از ميان افراد اصلح براي تدريس در اين مقطع  كيفيت آموزشي  افزايش مي يابد و درصد مردودي به حداقل خواهد رسيد.

کد خبر 68637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha