پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

سرکار به مهر خبر داد:

ایجاد شبکه فناوری نانو کشورهای عضو اکو / ایجاد مرکز نانومترولوژی

ایجاد شبکه فناوری نانو کشورهای عضو اکو / ایجاد مرکز نانومترولوژی

مدیر گروه منابع انسانی ستاد فناوری نانو گفت: شبکه آزمایشگاهی، مرکز بین‌المللی نانومترولوژی و شبکه فناوری نانو‌ در صورت تصویب در میان کشورهای عضو اکو ایجاد می شود.

دکتر سعید سرکار مدیر گروه منابع انسانی ستاد فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در نشست کارشناسان کشورهای عضو اکو نمایندگان ا‌یران طرح خود را مبنی بر ایجاد شبکه فناوری نانو‌ی کشورهای عضو اکو ارائه می دهند و کارشناسان کشورها به بررسی آن خواهند پرداخت. 

وی اظهار داشت: در طرح پیشنهادی ایران ایجاد این ستاد همکاریهای علمی، پژوهشی، انجام پروژه های مشترک، فعالیت های تحقیقاتی و تولیدی و تبادل تجربیات در حوزه نانو در میان کشورهای عضو اکو در نظر گرفته شده است.

سرکار اطلاع رسانی، ایجاد شبکه آزمایشگاهی و ایجاد مرکز بین‌المللی نانومترولوژی در میان کشورهای عضو اکو را از برنامه های این ستاد دانست و افزود: ایجاد این شبکه نیاز به مطالعه و بررسی وضعیت و جایگاه کشورهای عضو در حوزه نانوتکنولوژی دارد تا بر مینای آن برنامه ریزیهای بعدی صورت گیرد.

وی توانمندیهای کشورهای عضو اکو را در زمینه نانوتکنولوژی یکسان ندانست و ادامه داد: با توجه به سطح توانمندیهای هر کشور، برنامه های مستقلی در نظر گرفته شده است. ضمن آنکه برای کشورهایی که هنوز فعالیتی را در این حوزه شروع نکرده اند برنامه های ترویجی را در نطر گرفته ایم.

سرکار به توانمندی برخی از کشورها در این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: با کشورهایی که وارد حوزه نانوتکنولوژی شده و در فعالیتهای صنعتی بکار گرفته شده اند بحثهای تولید و تجاری سازی دنبال می شود.

مدیر گروه منابع انسانی ستاد فناوری نانو با بیان اینکه تاکنون هیچ رتبه بندی در میان کشورهای عضو صورت نگرفته است، ابراز امیدواری کرد، در این نشست با تعیین نمایندگان هر کشور، اطلاعات هر کشور متناسب با برنامه ریزیها در اختیار دفتر مرکزی ستاد قرار گیرد تا شاخصهای لازم برای رتبه بندی و تعیین جایگاه هر کشور تعریف شود.

وی خاطرنشان کرد: در میان کشورهای عضو اکو، کشورهای ایران و ترکیه در حوزه نانوتکنولوژی پیشرو هستند و بعد از آن کشورهای قزاقستان و پاکستان قرار دارند.

کد خبر 686574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha