۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۳۱

دبیرکل جامعه زینب(س):

جشنواره آخرین منجی بستری کارآمد برای ترویج فرهنگ مهدویت است

جشنواره آخرین منجی بستری کارآمد برای ترویج فرهنگ مهدویت است

مریم بهروزی گفت: جشنواره آخرین منجی به دلیل استفاده از پتانسیلهای سازمانها و نهادهای مختلف نظام، ابزاری مناسب برای ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه است و باید در این راستا با بهره گیری از نظرات اندیشمندان حوزه نسبت به ارتقاء سطح معرفت عمومی مردم نسبت به شاخصه های فرهنگ انتظار اقدام کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نخستین جشنواره آخرین منجی، مریم بهروزی دبیر کل جامعه زینب(س) ضمن استقبال از برگزاری این جشنواره در مورد لزوم بالا بردن پویایی فرهنگ عمومی در حوزه مهدویت گفت: بنا به اعتقاد ما شیعیان و بسیاری از ادیان و تفکرات بشری، نهایت سرنوشت بشر به دست یک منجی عالم سپرده شده که او حضرت مهدی(عج) است و با ظهور آن حضرت عالم سرشار از صداقت، پاکی و عدل و داد خواهد شد .

وی افزود: بنابراین لازم با آگاهی بخشی در سطح عموم جامعه، زمینه ظهور ایشان را در حد توان مهیا کنیم و یکی از بهترین راههای اعتلای فرهنگ عمومی در حوزه مهدویت برگزاری جشنواره های معتبر و غنی مانند آخرین منجی است .

دبیرکل جامعه زینب در خصوص ضرورت کار علمی در حوزه مهدویت تصریح کرد: فرهنگ مهدویت به معنای تبیین و توسعه باور به ظهور حضرت در جهان بشری است و اینکه همه انسانها در اقصی نقاط جهان در تلاش برای فراهم کردن شرایط ظهور آخرین منجی باشند .

وی تبیین فرهنگ مهدویت در بعد علمی و فلسفی را از ضروریات علمی امروز جامعه جهانی خواند و گفت: فلسفه امروز چرایی و چیستی است و متأسفانه هنوز برای "شدن" فلسفه روشنی نداریم به معنای دیگر ما تاکنون فلسفه روشنی برای  حرکت از چرایی و چیستی به سوی شدن نداشته ایم در حالیکه اگر بر روی این مسئله یعنی آینده جهان بشری کار شود، پیرامون چگونگی حکومت مهدی موعود(عج) و نقش مفهوم مردمسالاری دینی در حکومت ایشان حرفهای بسیاری برای گفتن در عرصه جهانی خواهیم داشت .

بهروزی در ادامه افزود: امروزه نظام آمریکا سعی دارد تفکر لیبرال دموکراسی خود را منجی بشریت معرفی کند در حالیکه نجات حقیقی در پذیرش ولایت امام معصوم در زمان حضور و فقیه جامع الشرایط در زمان غیبت است پس لازم است با بررسی بیشتر ابعاد نظام حکومتی مهدوی و با استفاده از تفکرات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مدلی جهانی برای شیوه حکومتداری ارائه شود مدلی که شاید بخشهای بسیاری از آن را بتوان در نظام مقدس جمهوی اسلامی ایران مشاهده کرد .

کد خبر 686588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha