پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۰۳

معاون سازمان محیط زیست خبرداد:

توسعه بانک ژن حیات وحش در ایران / بررسی ژنتیکی 30 گونه در حال انقراض

توسعه بانک ژن حیات وحش در ایران / بررسی ژنتیکی 30 گونه در حال انقراض

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سازمان محیط زیست در سال 85 به رسالتهای در نظر گرفته شده در بخش زیست فناوری اهتمام ویژه ای داشت به طوری که بانک ژن حیات وحش را راه اندازی کرد و در سال 86 توسعه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر دلاور نجفی امروز در دهمین کنگره ژنتیک و همایش ملی ایمنی زیستی در مرکز همایشهای رازی گفت: دو رسالت مهم استفاده از زیست فناوری در حفظ تنوع زیستی و حذف آلاینده ها در سند ملی زیست فناوری به عهده سازمان محیط زیست گذاشته شده است.

معاون سازمان محیط زیست با اشاره به برنامه های آموزشی این سازمان در زمینه های زیست فناوری گفت: در سطح محیط بانها آموزشها آغاز شده است به طوری که در حال حاضر هر محیط بان در کنار سلاح حفاظتی برای حفاظت از منطقه، یک کیف نیز برای نمونه برداری ژنتیکی در اختیار دارند.

وی اظهار داشت: همچنین امسال برنامه ریزی خوبی در زمینه بررسی ژنتیکی 30 گونه در حال انقراض انجام شده است.

دلاور نجفی به استفاده از زیست فناوری برای کاهش آلاینده ها اشاره کرد و گفت: آلاینده های نفتی در محیطهای دریایی و سموم و کودهای شیمیایی در عرصه های خشکی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند که در هر مورد فعالیتهای پژوهشی در دست انجام است.

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بحث زیست فناوری در سازمان محیط زیست با جدیت دنبال می شود و امیدواریم تا پایان برنامه پنجم توسعه وظایفی را که از این سازمان در زمینه اهداف بلندمدت و میان مدت زیست فناوری انتظار می رود محقق کنیم.

کد خبر 687300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha