پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۰۵

15 واحد تجاری و مسکونی غیرمجاز در کرج تخریب شد

کرج - خبرگزاری مهر: شهردار کرج گفت: 15 واحد تجاری و مسکونی غیرمجاز در منطقه 10 شهرداری کرج تخریب شد.

سید مهدی مقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: صبح امروز با حضور ماموران نیروی انتظامی منطقه، پرسنل کنترل و نظارت شهرداری مرکز و عوامل منطقه ده شهرداری با استفاده از سه دستگاه لودر کار تخریب 15 واحد تجاری و مسکونی غیرمجاز را در فردیس انجام دادند.

وی خاطرنشان کرد: این واحدهای تجاری و مسکونی که حکم تخلیه آن از دادسرا گرفته شده بود از سوی افراد سودجو به دلیل منافع شخصی ساخته شده است که باید مراجع قضایی و دستگاه های مربوطه با این افراد به شدت برخورد کنند.

این مسئول افزود: در این اقدام که به نفع شهروندان و به ضرر سودجویان بوده است اعضا ماده صد شهرداری، شورای تامین شهرستان و دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان همکاری داشته اند.

نقدسی تاکید کرد: با توجه به مصوبه شورای شهر کرج مبنی بر صدور مجوز ساخت به زمین های قولنامه ای و همکاری دستگاه های قضایی و انتظامی شهر امید می رود که روند ساخت و ساز غیر مجاز در کلانشهر کرج به شدت کاهش یابد.

کد خبر 687416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha