۹ تیر ۱۴۰۵، ۱۷:۵۳

شاهرود در سوگ رهبر شهید؛ شهرداری پای کار میزبانی از دلدادگان

شاهرود در سوگ رهبر شهید؛ شهرداری پای کار میزبانی از دلدادگان

شاهرود- شهردار شاهرود از آماده‌باش کامل مدیریت شهری، فعال‌سازی ۱۵ کمیته تخصصی و فضاسازی معابر ورودی و خروجی شهر برای میزبانی از زائران رهبر شهید خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احمدی بعدازظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران، از برگزاری مستمر جلسات ستاد هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم ایام تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و گفت: ۱۵ کمیته تخصصی در این ستاد فعال هستند.

وی افزود: هر یک از این کمیته‌ها با شرح وظایف مشخص، برنامه‌ریزی‌های لازم برای آماده‌سازی شهر، هماهنگی‌های بین‌بخشی و ارائه خدمات مطلوب به زائران، مسافران و شرکت‌کنندگان در مراسم را در دستور کار قرار داده‌اند.

شهردار شاهرود با تأکید بر اهمیت این رویداد بزرگ، اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن شاهرود در مسیر اصلی تهران–مشهد و تردد شمار زیادی از زائران و مسافران از این محور، تمامی ظرفیت‌های شهرداری برای خدمت‌رسانی شایسته و تسهیل امور در این ایام بسیج شده است.

احمدی از آمادگی کامل مجموعه مدیریت شهری خبر داد و گفت: تمامی مدیران، معاونان و مسئولان شهرداری در حالت آماده‌باش قرار دارند تا خدمات مورد نیاز شهروندان، زائران و مسافران عبوری به بهترین شکل ممکن و بدون وقفه ارائه شود.

وی افزود: فضاسازی شهری متناسب با این مراسم، به‌ویژه در مبادی ورودی و خروجی شهر، میادین و معابر اصلی در دستور کار قرار دارد و تلاش خواهیم کرد شاهرود در این ایام جلوه‌ای درخور شأن این رویداد مهم را به نمایش بگذارد.

کد مطلب 6875647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha