پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ خرداد ۱۳۸۷، ۲۱:۱۸

توافق دولت پاکستان با جنگجویان هوادار طالبان در شمال غرب کشور

توافق دولت پاکستان با جنگجویان هوادار طالبان در شمال غرب کشور

دولت پاکستان امروز توافق نامه صلحی را با جنگجویان هوادار جنبش طالبان در منطقه گردشگری "سوات" در شمال غربی این کشور به امضا رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "بشیر بیلور" از مقامات محلی ایالت سوات به خبرگزاری فرانسه گفت: ارتش به طور تدریجی از این منطقه عقب نشینی خواهد کرد و در مقابل، جنگجویان یادشده متعهد شدند که پادگان های آموزشی خود را بسته و از حمله علیه ارتش و پلیس پاکستان خودداری کنند.

درهمین حال، مقامات افغانستان این توافقنامه را به شدت مورد انتقاد قرار دادند و آن را کاری اشتباه خواندند.

این توافقنامه پس از ماهها خشونت در پاکستان صورت گرفت.

"سلطان احمد" سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان به خبرگزاری فرانسه گفت: واکنش ما کاملا روشن است. ما فکر می کنیم که چنین توافقی تنها به طالبان در وخیم کردن وضعیت کمک می کند.

وی افزود: در سال های اخیر، تجربه نشان داده که چنین توافق هایی تاثیر بسیار منفی بر پاکستان و افغانستان داشته است.

این همچنین درحالی است که معاون وزیر امور خارجه آمریکا امروز از دولت پاکستان خواسته است "بیت الله محسود" یکی از فرماندهان طالبان را دستگیر و او را به واشنگتن تحویل دهد.

کد خبر 687671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha