به گزارش خبرنگار مهر ، مسئول خاورمیانه عربی وزارت امور خارجه گفت: آمریکا و اسرائیل در تلاشند تا مقاومت لبنان را نابود کنند .
غضنفر رکن آبادی افزود: اما به تاکید رهبران مقاومت لبنان ، سلاح مقاومت مقدس بوده و باید حفظ شود.
وی اظهار داشت: لبنان به دلیل موقعیت استراتژیکی همواره مورد توجه ابرقدرت ها بوده و به دلیل اینکه کشوری ضد اسرائیل است برای ایران ارزشمند می باشد.
وی خاطرنشان کرد: آمرکیا و اسرائیل قصد دارند مقاومت لبنان را درگیر جنگ داخلی کنند تا حزب الله توان ورود همزمان در دو جبهه را نداشته باشد.
به گفته رکن آبادی به رغم توسعه دشمنان پیروزی از آن مقاومت است و این مقاومت به اهداف خود رسیده است.
مسئول خاورمیانه عربی وزارت خارجه ادامه داد: آمریکا و اسرائیل قصد دارند لبنان را کشوری بحرانی و پر تلاطم نشان دهند.
وی تاکید کرد: حزب الله مقاومت لبنان خواهان تشکیل دولت وحدت ملی و حذف دخالت های قدرت های استکباری آمریکا و اسرائیل است.
مسئول سازمان بسیج اساتید کشور در حاشیه این مراسم در گفتگو با مهر ، تحلیل مسائل کشوری وبین المللی در مقیاس منطقه ای را از جمله اهداف این همایش یک روزه عنوان کرد.
جعفر یعقوبی افزود: کشور ایران از بلوغی در منطقه و جهان برخوردار بوده و کمتر کشوری از این پتانسیل بهره مند است.
وی اظهار داشت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در برابر تحولات منطقه ای مختص بوده و نگرش کشورهای منطقه به ایران مطلوب است.
وی خاطرنشان کرد: در مسائل سیاست خارجی باید به فرامین رهبر معظم انقلاب توجه کرد و نباید از نهیب قدرت ها هراسید.
به گفته یعقوبی حدود 300 استاد بسیجی در این همایش آخرین تحولات منطقه لبنان ، فلسطین و دریای خزر را بررسی و تحلیل می کنند.
نظر شما