پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۴ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۲۹

بسکتبال در راه المپیک/

تیم ملی فردا به ایتالیا می رود

تیم ملی فردا به ایتالیا می رود

تیم ملی بسکتبال کشورمان به منظور برپایی اولین اردوی تدارکاتی برون مرزی جهت آماده سازی برای حضور در پیکارهای المپیک 2008 پکن فردا (یکشنبه) عازم ایتالیا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باهران، مهدی کامرانی ، جواد داوری و امیرامینی (پست یک)، حامد آفاق اسلامیه، سعید داورپناه، ایمان زندی (پست 2)، صمد نیکخواه بهرامی، محمدرضا اکبری (پست 3)، حامد سهراب نژاد، پویا تاجیک، هومن رضایی، اوشین ساهاکیان (پست 4) و جابر روزبهانی، حامد حدادی و اصغر کاردوست (پست 5) نفراتی هستند که تیم ملی بسکتبال را در این سفر همراهی می کنند.

انجام دو بازی تدارکاتی با تیم ملی ایتالیا و حضور در تورنمنتی که با شرکت نمایندگان کرواسی، الجزایر و البته ایران و ایتالیا برگزار می شود از اهم برنامه تیم ملی بسکتبال در کشور ایتالیا خواهد بود.

تیم ملی بسکتبال کشورمان بلافاصله پس از ایتالیا، عازم صربستان می شود تا چهار یا پنج بازی دوستانه نیز در این کشور انجام دهد.

کد خبر 688461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha