عبدالله سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: استان مرکزی دومین استان دارای صنایع مادر و سازه ای در کشور است که خود در کشورهای خارجی پروژه های متعددی را به سرانجام رسانده اند و این بی توجهی قابل قوبل نیست.
وی تصریح کرد: از ۵۰۰میلیون دلار حجم تجهیزات و ساخت و ساز مرحله نخست طرح توسعه پالایشگاهشازند، تنها ۱۱۰میلیون دلار کار به شرکتهای مادر تخصصی استان نظیر آذرآب و ماشینسازی سپرده شده است.
سهرابی با اشاره به صراحت قانون بر استفاده از توان داخلی برای انجام پروژه ها عنوان کرد: بخشی از تاسیسات وارد شده برای این طرح نظیر مخازن کروی و عدسیها با کیفیت مرغوب در کارخانه های اراک قابل تولید است که متاسفانه از خارج کشور وارد شده است.
سهرابی با تاکید بر رسیدگی به این موضوع، گفت: طرح توسعه پالایشگاه شازند با ۲/۵میلیارد دلار سرمایه گذاری با همکاری سه شرکت سازه، اودیسیسی و یک شرکت چینی در حال اجراست.
وی در ادامه با یادآوری اینکه استان مرکزی به لحاظ تنوع در تولید رتبه نخست را دارد خاطر نشان کرد: تلاش دولتمردان برای حل مشکل نقدینگی و تقویت بازارهای هدف پس از تولید است.
سهرابی خاطر نشان کرد: اکنون دو هزار طرح صنعتی با پیشرفت پنج تا ۸۵درصد در استان در دست انجام است که با بهره برداری تحول بزرگی در صنعت استان رخ می دهد.
نظر شما