مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه داشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج فرهنگ حجاب و عفاف اسلامی عنوان کرد و افزود: این نمایشگاه به مناسبت ایام شهادت و سوگواری حضرت زهرا(س) در محل حوزه فرهنگی دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد.
لامعی با اشاره به اینکه این نمایشگاه با همکاری اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه بیرجند برگزار شد، تصریح کرد: در این نمایشگاه مجموعه ای از عکس ها و پوسترها در زمینه تبلیغ حجاب اسلامی در معرض نمایش قرار گرفت.
به گفته وی این نمایشگاه به دانشجویان سراسر کشور اختصاص دارد و به بررسی، تبیین حجاب و عفاف در قرآن با پنج موضوع فطرت، تمدن ها، ادیان، کشف حجاب و بازگشت به عفاف و حجاب می پردازد.
لامعی تصریح کرد: بسته های فرهنگی مربوط به این مفاهیم توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم تحقیقات و فناوری تهیه و تدوین شده است. که با عکس و نوشته های مربوط به آن به دانشگاه های سراسر کشور ارسال می شود و به صورت استانی به نمایش در می آید.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه داشگاه بیرجند با اشاره به اینکه این برنامه در حال حاضر در بیش از 10 دانشگاه در حال برگزاری است یادآور شد: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این استان در صورت تمایل می توانند با همکاری دانشگاه بیرجند یا به طور مستقل این نمایشگاه را در مراکز آموزشی خود بر پا کنند.
نظر شما