پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۱۵

سومین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی آغاز به کار کرد

بجنورد - خبرگزاری مهر: سومین نمایشگاه استانی کتاب خراسان شمالی با 120 غرفه و 21 هزار عنوان کتاب صبح امروز با حضور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی، صبح امروز در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه اظهار داشت:  در سومین نمایشگاه کتاب استان خراسان شمالی 200 ناشر از سراسر کشور شرکت کردند.

محمدرضا سوقندی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه افزود: برای این دوره از نمایشگاه کتاب دو میلیارد ریال بن کتاب تخصیص داده شد که این بنها با 20 درصد تخفیف در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

به گفته وی همچنشن ناشران کتاب نیز در نمایشگاه استان خراسان شمالی موظف شدند تا با 20 درصد تخفیف تولیدات خود را عرضه کنند که با تحقق این امر دارندگان بن 40 درصد در خرید کتاب تخفیف می گیرند.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: 20 غرفه جنبی نیز برای سومین نمایشگاه کتاب استان خراسان شمالی پیش بینی شده که این غرفه ها شامل موسیقی، خوشنویسی، نقاشی، کودک و نوجوان، صدای خراسان شمالی و ...  خواهد بود.

سومین نمایشگاه کتاب استان خراسان شمالی از ششم تا دوازدهم خردادماه سال جاری در شهر بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی، دایر است.

کد خبر 689807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha