پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۵۹

استقبال جامعه جهانی از انتخاب میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور لبنان

استقبال جامعه جهانی از انتخاب میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور لبنان

انتخاب میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور جدید لبنان که پس از 18 ماه بن بست سیاسی در این کشور صورت گرفت، با استقبال منطقه ای و بین المللی مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا در این رابطه اظهار داشت: من اطمینان دارم که لبنان رئیس جمهوری پایبند به حمایت از حاکمیت کشورش را انتخاب کرد.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که توافقنامه دوحه راهی برای برقراری آشتی سیاسی میان گروههای لبنانی به گونه ای که منافع تمامی لبنانی ها را محقق کند؛ باشد.

"بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل متحد نیز در بیانیه ای ضمن استقبال از انتخاب تاریخی میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور، ابراز امیدواری کرد که این امر به بازسازی تمامی نهادهای کشور و گفتگوی سیاسی گروههای لبنانی منجر شود.

"نیکلا سارکوزی" رئیس جمهوری فرانسه نیز انتخاب میشل سلیمان را یک مرحله اساسی در حل بحران لبنان دانست.

انگلیس هم انتخاب سلیمان را پیشرفت مهمی در راستای برقراری ثبات در لبنان توصیف کرد.

"دیوید میلی باند" وزیر امور خارجه انگلیس در این رابطه تصریح کرد: به حمایت از ثبات، وحدت و استقلال لبنان ادامه خواهیم داد و انتظار داریم سلیمان به منظور پایان بخشیدن به اوضاع حساس کنونی لبنان با دولت وحدت ملی تعامل داشته باشد.

"هورست کوهلر" رئیس جمهور آلمان نیز ضمن استقبال از انتخاب میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور، این اقدام را گامی دلگرم کننده برای پشت سر گذاشتن بحران سیاسی لبنان دانست.

"استفان هارپر" نخست وزیر کانادا هم ضمن استقبال از رئیس جمهوری میشل سلیمان تاکید کرد: کانادا با تمامی ابزارهای ممکن برای برقراری ثبات در لبنان به دولت لبنان کمک خواهد کرد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با ریاست جمهوری سلیمان، لبنان در مسیر صحیحی گام بردارد.

"عبدالله دوم" پادشاه اردن نیز ضمن تبریک به میشل سلیمان ابراز امیدواری کرد که انتخاب رئیس جمهور جدید، برای ملت لبنان خیر به همراه داشته باشد و منجر به تحکیم وحدت ملی شود.

"جلال طالبانی" رئیس جمهوری عراق نیز با ارسال پیام تبریک برای میشل سلیمان، ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور توسعه یابد.

لازم به ذکر است که مراسم انتخاب میشل سلیمان به عنوان رئیس جمهور، عصر روز گذشته در نشست پارلمان لبنان و با حضور سران کشورهای مختلف برگزار شد.

کد خبر 689914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha