به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "وو پوهسیانگ" روز چهارشنبه 8 خرداد با "هو جین تائو" رئیس جمهور چین دیدار خواهد کرد. این اولین تماس مقامات بلند پایه چین و تایوان در 60 سال گذشته محسوب می شود.
"وو" که اولین مقام بلند پایه تایوانی محسوب می شود که تا کنون به چین سفر کرده پش از ترک تایوان به خبرنگاران گفت : امیدوارم این سفر منجر به استحکام روابط، اطمینان از امنیت مردم و افزایش رفاه مردم تایوان شود. از این نکته آگاهی دارم که وظیفه سنگینی را در سفر به چین به دوش خواهم داشت و از همین رو تمام تلاش خود را برای بهتر برگزار شدن این سفر به کار می گیرم.
این در حالی است که تایوان در هفته گذشته به مذاکرات مستقیم خود با چین که برای بیش از یک دهه مسکوت مانده بود تاکید کرد.
بر اساس این گزارش، هر چند چین و تایوان روابط چندان خوبی را با یکدیگر ندارند اما پس از آنکه در انتخابات مارس گذشته تایوان، حزب طرفدار چین "کومینتانگ" به رهبری وو توانست بر حزب حاکم غلبه کند، سردی روابط دو کشور اندکی به گرمی گرائید.
لازم به ذکر است، روابط مستقیم دو کشور از سال 1949 و پس از جدا شدن آنها از یکدیگر قطع شده است.
نظر شما