پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۱۹

دریافت مجوز سرمایه گذاری برای ساخت 50 واحد صنعتی در منطقه آزاد اروند

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان خوزستان گفت: مجوز سرمایه گذاری برای ساخت 50 واحد صنعتی در منطقه آزاد اروند دریافت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، محمد هاشم پور در سومین جلسه ستاد راهبردی حمایت از بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون خوزستان اظهار داشت: از ستاد راهبردی حمایت از بنیاد توسعه کارآفرینی در خواست می کنیم که طرحهای این بنیاد از جمله تصویب 400 طرح پیشنهادی برای 20 شهرستان و 20 دستگاه دولتی به ازای هر طرح 50 میلیون ریال، تصویب  500 میلیارد ریال برای زیرسازی و تهیه بستر مناسب برای احداث مجتمع صنعتی خرما، تصویب 30 میلیارد ریال کمک بلاعوض ریاست جمهوری برای اجرای طرحهای این بنیاد در سفر دوم به خوزستان، عضویت بنیاد در کارگروه های مختلف استان و همکاری استانداری و منطقه آزاد اروند در واگذاری 200 هکتار زمین برای اجرای مجتمع صنعتی خرما را در دستور کار قرار داده و با آن موافقت کنند.

مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان با اشاره به اینکه بنیاد توسعه از طریق تاسیس شرکتهای مادر تخصصی، مجتمع ها ، شهرکها و شرکتهای کسب و کار ارزش افزایی می کند، تصریح کرد: بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون به منظور تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف جلوگیری از تکاثر ثروت در دست گروه های خاص و تبدیل نشدن دولت به کارفرمای مطلق ایجاد و شروع به فعالیت کرده است.

هاشم پور افزود: بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون به دنبال مردمی کردن اقتصاد ملی است و برای اشتغال پایدار و ایجاد ثبات اقتصادی و بسط عدالت اجتماعی تلاش می کند.

در این جلسه، مدیرکل تعاون خوزستان نیز اعلام کرد: بنیاد های توسعه کارآفرینی و تعاون استانها تهدیدی برای بخشهای دولتی و خصوصی نیستند و قصد ندارند جای شرکتهای در حال فعالیت را تنگ کنند، بلکه با اجرای اصل 44 قانون اساسی و کاهش تصدی گریهای دولتی، بنیادهای توسعه کارآفرینی می توانند بستری را برای اداره تصدیهای دولتی فراهم کنند که این فعالیتها راکد نشوند.

مهدی قطبی زاده  ساماندهی شرکتهای مادرتخصصی در زمینه های مختلف و مورد نیاز استان، ایجاد بانکهای اطلاعاتی در زمینه های کارجویان، کارآفرینان، سرمایه گذاران و توانایی و مزیتهای استان، فراهم کردن بستر کمکهای دولتی و فرصتهای سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال پایداررا از هدفهای بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون خوزستان برشمرد و خاطرنشان کرد: بنیادهای توسعه کارآفرینی تشکلهایی غیر دولتی و ستادهای راهبردی به ریاست استانداران و جانشینی معاونان برنامه ریزی و با عضویت مدیران دستگاه های دولتی هستند و می توانند زمینه های ارتباطات بین دستگاه ها و استفاده  بهینه از بانکهای اطلاعاتی، برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان را فراهم آورند.

کد خبر 690034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha