پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۰۵

تغییر نام و ترکیب مجمع عمومی؛

شرکت مادر تخصصی حمل و نقل ریلی کشور جایگزین شرکت قطار شهری شد

هیئت وزیران با اصلاح اساسنامه شرکت مادر تخصصی قطار شهری کشور،ضمن تغییر ترکیب مجمع عمومی ، ‌نام آن را به « شرکت مادر تخصصی حمل و نقل ریلی کشور » تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت وزیران در جلسه مورخ 8/2/1387 بنا به پیشنهاد وزارتخانه های صنایع و معادن و کشور و تائید معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و به استناد قانون برنامه چهارم توسعه اساسنامه شرکت مادر تخصصی قطار شهری کشور اصلاح شد.

هیئت وزیران در این اصلاحیه نام شرکت مادر تخصصی قطار شهری کشور را به شرکت مادر تخصصی حمل و نقل ریلی کشور  تغییر داد.

بر اساس اصلاحات هیئت وزیران در اساسنامه شرکت مادر تخصصی قطار شهری کشور، وزیر تعاون ومعاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نیز به مجمع عمومی این شرکت اضافه شدند و تعداد اعضای هیئت مدیره شرکت نیز از 7 نفر عضو اصلی و دو عضو علی البدل به 5 نفر عضو الی و یک عضو علی البدل کاهش یافت.

این مصوبه در تاریخ 2/3/ 87 توسط پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است.

گفتنی است، شرکت مادر تخصصی قطار شهری کشور بر اساس مصوبه 11/11/85 هیات وزیران از ادغام دو شرکت مرکز تحقیقات و آزمایش و آلایندگی خودرو ایران و مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران تشکیل شده و وظایف آن ایجاد و توسعه پشتیبانی از پرژوه‌های صنایع حمل و نقل ریلی کشور و بومی نمودن فناوری های صنعت ریلی است .

مصوبه اخیر هیئت وزیران در خصوص اصلاح اساسنامه این شرکت به تایید شورای نگهبان نیز رسیده است .

کد خبر 690075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha