مربی سپاهان در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: جام حذفی را جدی تر گرفته ایم و در بازی مقابل پگاه با تمام قدرت حاضر خواهیم شد تا یک گام به فتح این جام نزدیک تر شویم.
قنبری یادآور شد: در کوران رقابتهای لیگ برتر دوبار موفق به پیروزی مقابل پگاه گیلان شدیم اما بدون توجه به آن برتری که اتفاقا هر دو در خارج از خانه به دست آمده است این تیم را حریف جدی تلقی کرده و در صدد ارائه بازی فکورانه هستیم.
وی تیم پگاه را تیم خوبی ارزیابی نمود و اظهار داشت: همه تیمها در مقابل سپاهان از انگیزه زیادی برخوردارند و پگاه نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین دلیل باید مراقب این تیم باشیم.
مربی سپاهان پیرامون حذف صابر میرباقری و احمد جمشیدیان گفت: این دو از بازیکنان خوب لیگ در فصل قبل بودند که اتفاقا قرار بود سال گذشته به سپاهان ملحق شوند اما این امکان با یک سال تاخیر به تحقق پیوست.
مصاف سپاهان و پگاه گیلان در چهارچوب مرحله جام حذفی کشور فردا به قضاوت خدادا افشاریان در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار می شود.
همچنین سپاهان در این مصاف جلال اکبری، محمود کریمی، عباس محمدی و محرم نویدکیا را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.
نظر شما