به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، نورالدین میرزایی صبح امروز در گردهمایی مدیران آموزش از راه دور استان لرستان اظهار داشت: رشد و توسعه فرهنگی و اجتماعی در همه ابعاد نیازمند توسعه آموزش است و این توسعه باید از دو بعد عملکردی و فرایندی مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: در بعد فرایندی و کیفیت باید از طریق مدرسه، تدریس و برنامه درسی در آموزش و پرورش تحول ایجاد شود تا آموزش و پرورش توسعه یافته ای داشته باشیم.
رئیس موسسه آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: از ابزارهای مهم که منجر به تحول در جامعه خواهد شد به طور قطع آموزش و پرورش راه دور است زیرا در هر دو بعد فرآیندی و عملکردی آموزش و پرورش ارتقاء خواهد یافت.
میرزایی با اشاره به اهمیت و ضرورت توسعه کمی و کیفی مراکزآموزش از راه دور بیان داشت: آموزش از پایه ای ترین ارکان توسعه در جهان کنونی است.
وی با بیان اینکه آموزش از راه دور از سال 83 در کشور راه اندازی شد، یادآور شد: طبق برنامه ریزی انجام شده سالانه تعداد مشخصی از افراد بازمانده از تحصیل و دانش آموزان واحب التعلیم تحت این شیوه آموزشی قرار می گیرند.
رئیس موسسه آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نحوه آموزش از راه دور، اظهار داشت: دانش آموزان در این شیوه آموزش می توانند با کمترین حضور در کلاس و با استفاده از روشهای کتاب محوری، دیداری و شنیداری الکترونیکی از خدمات آموزش از راه دور بهره مند شوند.
در ادامه این گردهمایی حسنعلی بازگیری نماینده آموزش از راه دور سازمان آموزش و پرورش استان لرستان گزارشی از عملکرد موسسه آموزش ازراه دوراستان ارائه کرد.در پایان این گردهمایی مدیران و موسسان مراکز از راه دور استان لرستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.
نظر شما