جعفر زمردیان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه بخشی از این بلیط ها در مدارس همدان توزیع خواهد شد، اظهار داشت: سهمیه آموزش و پرورش ویژه مدارس در مرحله نخست حدود 25 هزار نسخه بلیط بوده و قرار است در دو مرحله 50 هزار نسخه بلیط به آموزش و پرورش اهدا تا به صورت رایگان و با اولویت مدارس حاشیه شهر بین دانش آموزان توزیع شود.
زمردیان با تاکید بر برنامه ریزی لازم برای اختصاص سانس ویژه دانش آموزی در مراکز دیگر شهرستانها تصریح کرد: نرخ هر قطعه بلیط جشنواره 10هزار ریال است که در این جشنواره 500 میلیون ریال به عنوان سرانه فرهنگی به کودکان و نوجوانان اختصاص مییابد.
وی خاطرنشان کرد: سینماهای همدان روزانه شش سانس و دیگر شهرستانها دو سانس پخش فیلم خواهند داشت.
مدیر اجرایی بیست و دومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان از پخش فیلمهای جشنواره در بوستانهای شهر همدان نیز خبر داد و پیش بینی کرد: امسال یک هزار و 400 نفر میهمان بیست و دومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان باشند.
جعفر زمردیان یادآور شد: تاکنون بیش از 60 کشور خارجی متقاضی حضور در این دوره از جشنواره شدهاند این در حالی است که تعداد کشورهای متقاضی در دور پیشین 35کشور بود.
نظر شما