پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۱۸

در سال گذشته ؛

بیش از 453 هزار عمل جراحی در مراکز درمانی تامین اجتماعی صورت گرفت

بیش از 453 هزار عمل جراحی در مراکز درمانی تامین اجتماعی صورت گرفت

بیمارستانها و مراکز درمانی تامین اجتماعی سراسر کشور در سال گذشته، 453 هزار و 125 مورد اعمال جراحی، شامل جراحی های کوچک، متوسط و بزرگ انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: بر اساس آمار استخراج شده از کل مراکز درمانی این سازمان، بیشتر اعمال جراحی انجام گرفته با 254 هزار و 380 مورد مربوط به جراحی های کوچک بوده که بیش از 56 درصد کل اعمال جراحی را به خود اختصاص داده است.

در سال گذشته، بیشترین عمل های جراحی در مراکز درمانی تامین اجتماعی مستقر در استان های تهران، اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب با 67 هزار و 740 ، 41 هزار و 280 و 26 هزار و 597 مورد انجام شده است.

در بین بیمارستانها و مراکز درمانی تامین اجتماعی در سطح استان تهران نیز بیشترین اعمال جراحی در بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش صورت گرفته است.

همچنین در طول سال 86، بیش از 80 هزار عمل سزارین توسط پزشکان متخصص زنان و زایمان در مراکز درمانی تامین اجتماعی سراسر کشور انجام گرفت.

کد خبر 690833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha