پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۴۴

دیدار وزیر دفاع انگلیس با مقامات نظامی و سیاسی پاکستان

وزیر دفاع انگلیس امروز با مقامات پاکستان درباره مسائل مختلف بویژه روابط دو جانبه گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "دس براون" که برای دیدار سه روزه در پاکستان به سر می برد امروز با ژنرال "طارق مجید" رئیس ستاد مشترک ارتش، ژنرال "اشفق پرویز کیانی"  فرمانده نیروی زمینی ارتش،" شاه محمود قریشی" وزیرامورخارجه و "چودری احمد مختار" وزیر دفاع این کشور جداگانه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر دفاع انگلیس در دیدار با مقامات سیاسی و نظامی پاکستان درباره روابط دوجانبه نظامی، اوضاع امنیتی و همکاری نظامی بین دو کشور گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان به وزیر دفاع انگلیس گفت که پاکستان برعزم خود مبنی بر منع گسترش سلاحهای هسته ای پایبند است.

در دیدار وزیر دفاع انگلیس با وزیر امور خارجه پاکستان روابط دوجانبه، مسائل منطقه ای و بین المللی، اوضاع افغانستان و مسائل امنیتی دو کشور بررسی شد.

وزیر امور خارجه پاکستان از همکاری انگلیس درخصوص پذیرش عضویت مجدد آن کشور در سازمان مشترک المنافع تجلیل کرد و برنامه های اصلاحات دولت جدید پاکستان را به اطلاع وزیر دفاع انگلیس رساند.

کد خبر 690977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha