پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۵

فیلم "دیوار آجری" روی میز تدوین

فیلم "دیوار آجری" روی میز تدوین

فیلم تلویزیونی "دیوار آجری" به کارگردانی مجید مصطفوی و بازی شیرین بینا برای شبکه سه سیما مراحل تدوین را سپری می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم تلویزیونی بر مبنای فیلمنامه علی اسماعیلی به تهیه‌کنندگی مصطفوی و مهدی روناسیان به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما تولید می‌شود و فخرالدین صدیق شریف، مجید مشیری، مریم مقدم و امید میرعلایی در آن نقش‌آفرینی می‌کنند.

تمام لوکیشن‌های فیلم 90 دقیقه‌ای "دیوار آجری" در اصفهان بود و تصویربرداری آن اواخر اردیبهشت به پایان رسید. هم اکنون مصطفوی مشغول تدوین این پروژه است. فیلمنامه این اثر برداشت آزاد از نمایشنامه "بیتوس بیچاره" ژان آنوی و روایتگر زنی تنهاست که فرزندش را از دست داده و افسرده شده است. از سوی دیگر فاصله او با همسرش روز به روز بیشتر می‌شود.

به گفته مصطفوی این فیلم در قالب یک داستان معماری شهر اصفهان هم نشان می‌دهد. سایر عوامل تولید پروژه تلویزیونی "دیوار آجری" عبارتند از حمید صیادی مدیر تصویربرداری، مجتبی حبیب‌اللهی  صدابردار، مجید فشارکی طراح صحنه و عباس، مریم بختیاری طراح گریم، پوریا فتحی موسیقی و دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز لادن رحمتی.

کد خبر 691287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha